video-intervista e articolo su Barcelona Televisiò

giugno 8, 2012  |  by Pietro Rosenwirth  |  Rassegna stampa


<<< torna indietro

Video-intervista e articolo pubblicati l’8 giugno 2012 sul portale della Barcelona Televisiò:


www.btvnoticies.cat

Un motorista discapacitat viatja per Europa per demanar l’accesibilitat de les ciutats
Actualitzat el 08.06.2012 a les 12:57

Aquest divendres ha arribat a Barcelona Pietro Rosenwirth, un motorista amb discapacitat que està recorrent tot Europa amb una moto adaptada, en una acció a favor de la sensibilització d’aquest col·lectiu i per demanar l’accessibilitat de les ciutats.

El motorista és el president de l’associació italiana Viaggiare per un Sogno-oltre le barriere i ja és la tercera vegada que recorre Europa amb aquesta iniciativa, conduint el primer escúter-trike homologat a tot Europa. Rosenwirth, afectat per una discapacitat física motriu, viu a Trieste (Itàlia) i ja ha recorregut Gènova, el Principat de Mònaco i Marsella. Després d’aturar-se a Barcelona, passarà per València, Madrid, Saragossa, Tolosa, Burdeus, Poitiers, París, Brussel·les, Rotterdam, Amsterdam, Hamburg, Praga, Salzburg, Camporosso in Valcanale i Trieste.

El viatge de Rosenwirth pretén mostrar la superació de les dificultats que encara avui es troben les persones amb mobilitat reduïda a les ciutats i vol llançar un missatge de difusió de la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, aprovada per l’ONU el 2006. Durant l’estada de tres dies a Barcelona, Rosenwirth es trobarà amb diverses organitzacions i associacions de persones amb discapacitats.


Schermata dell’articolo:


Notizia ripresa anche da FaigClic.cat:


www.btvnoticies.cat

Posted in Rassegna stampa. Bookmark the permalink.
Condividi su:
Top